Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De zelfstandige

De zelfstandige

Werk je als zelfstandig ondernemer en heb je met een scheiding te maken? Dan zul je vast ervaren hoe lastig het is om alle ballen - zowel privé als beroepsmatig - in de lucht te houden. Waarschijnlijk is je gezinssituatie gewijzigd, misschien ook je woonsituatie. Hoe dan ook zal het een intensieve periode zijn, die emotioneel, fysiek en/of financieel gevolgen voor je heeft.

Juist als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om goed in balans te zijn. Er wordt vaak veel van je gevraagd en er is niet altijd iemand om op terug te vallen, aan te delegeren of mee te overleggen. Wanneer daar ook nog eens een situatie rond een echtscheiding bij komt, kan dit net de druppel zijn die je emmer doet overlopen. Terwijl het kunnen volhouden van je werkzaamheden waarschijnlijk broodnodig is en je je geen (langdurig) verzuim kunt permitteren.

Hoe fijn is het als er dan iemand met je meedenkt? Iemand die je de tools en handvatten aanreikt om je kracht en regie weer terug te vinden? Dat is wat een Werk&Scheidingspecialist voor je kan doen! Ik help je weer op weg, zodat uitval kan worden voorkomen of, wanneer dit al is gebeurd, zo kort mogelijk nodig hoeft te zijn. Doordat je je gehoord voelt en leert op welke manier je het evenwicht kunt (her)vinden, zul je met meer vertrouwen en energie in staat zijn je werk vol te houden of weer te kunnen oppakken. De investering in een Werk&Scheidingspecialist voorkomt (hogere) kosten of het wegvallen van inkomsten. En wellicht nog belangrijker: het zorgt ervoor dat je je leven, zowel privé als op werkgebied, weer sneller op de rails hebt.

Na een intakegesprek, waarin we kijken of er een klik is en wat de wederzijdse verwachtingen zijn, kan ik je in een traject van acht sessies begeleiden en ondersteunen in dit proces. Mocht na deze acht sessies blijken dat nog meer gesprekken nodig zijn, dan kunnen we hier uiteraard een aanvullend traject of losse sessies voor inplannen.

Je zult merken dat de adviezen die je op werkgebied krijgt, je ook kunnen helpen wanneer er (nog) problemen zijn in de communicatie met je ex-partner. De tips voor conflicthantering of - bemiddeling zullen ook daarin van pas komen.

Wil je hier graag meer over weten? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan via het contactformulier, per mail of telefonisch.

Bekijk mijn andere diensten:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren