Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De werknemer

De werknemer

Als je op deze pagina van mijn website bent terecht gekomen, bestaat de kans dat je momenteel in scheiding ligt of deze korte of langere tijd geleden hebt meegemaakt. Waarschijnlijk is het een lastige tijd voor je (geweest), die zowel privé als qua werk obstakels met zich meebrengt.

Je gezins- of woonsituatie is veranderd, je voelt je alleen of uit het veld geslagen, je bent teleurgesteld in jezelf of in de ander. Allemaal herkenbare gevoelens die je wellicht ervaart als een rollercoaster die maar blijft doorgaan.

Lukt het je om naast deze emoties je werk goed te blijven uitvoeren? Of heb je het gevoel dat je dit bijna niet meer volhoudt en dat dat net een paar ballen te veel zijn om in de lucht te houden? Misschien zit je zelfs al noodgedwongen thuis omdat de combinatie van alle veranderingen en het uitvoeren van je werkzaamheden je te zwaar is geworden.

Een Werk&Scheidingspecialist is de aangewezen persoon om jou in deze situatie te helpen. Op basis van mijn ervaring bied ik je graag mijn begeleiding aan om te voorkomen dat je op je werk uitvalt óf om je verzuim te verkorten. Ik bied een luisterend oor en reik zowel jou als je werkgever handvatten en tools aan die helpen in dit proces. Die ervoor zorgen dat jij de regie over je leven kunt herpakken. Door aan jezelf te werken, je eigen kracht weer te ontdekken en in kleine stappen je leven weer op de rails te krijgen, zul je ook de motivatie terugkrijgen om je werk weer uit te voeren.

In een traject van acht sessies, voorafgegaan door een telefonisch intakegesprek, ga ik je ondersteunen om de benodigde stappen te zetten. Omdat het niet alleen voor jezelf, maar ook voor je werkgever van belang is dat je verzuim goed wordt begeleid en zo kort mogelijk duurt, zijn de kosten voor dit traject voor rekening van de werkgever. Zo kun je, zonder een financiële belasting voor jou, werken aan je herstel en jezelf de ruimte geven er weer bovenop te komen. We gaan samen kijken welke stappen jou een stevige basis voor je toekomst gaan geven.

Onze gesprekken zullen in overleg online, bij je thuis, op je werk of op een andere locatie plaatsvinden. Wat voor jou het beste voelt. Mocht je problemen ondervinden bij de vergoeding van het traject door je werkgever, dan bemiddel ik daar uiteraard ook graag bij.

Je zult merken dat de adviezen die je op werkgebied krijgt, je ook kunnen helpen wanneer er (nog) problemen zijn in de communicatie met je ex-partner. De tips voor conflicthantering of -bemiddeling zullen ook daarin van pas komen.

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier, telefonisch of per mail contact met me opnemen. Ik ga graag - uiteraard vrijblihvend - met jou en je werkgever in gesprek!

Bekijk mijn andere diensten:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren