Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De werkgever

De werkgever

Wanneer een van je werknemers in scheiding ligt, zul je ervaren dat dit niet alleen privé zijn weerslag heeft, maar dat de werknemer ook op het werk tegen problemen kan aanlopen. De emotionele gevolgen van een echtscheiding kunnen zelfs zo zwaar zijn dat de werknemer niet meer in staat is zijn of haar werk (goed) uit te voeren. Met verzuim als bijna noodzakelijk gevolg.

Maar ... dit verzuim is met goede begeleiding te voorkomen of te verkorten. Als je als werkgever weet wat er speelt en hoe je je werknemer in dit proces kan bijstaan, kan dit een heel positief gevolg hebben op (de duur van) het verzuim. En dat scheelt niet alleen tijd en energie, maar vooral ook veel geld.

Een Werk&Scheidingspecialist kan hierin een cruciale rol spelen. Ik leer je vanuit mijn ervaring hoe je er als werkgever voor kunt zorgen dat je werknemer zich gehoord en ondersteund voelt. Hoe je hem of haar kunt begeleiden en kunt meedenken, zodat verzuim misschien helemaal niet nodig blijkt te zijn of in ieder geval zo kort mogelijk hoeft te duren. Hoe eerder een dreigend uitval van een werknemer wordt gesignaleerd, hoe gunstiger dit voor beide partijen is. Ook is het fijn als je als werkgever op de hoogte bent van de mogelijkheid tot begeleiding en je werknemer hierop kan wijzen.

De investering in een Werk&Scheidingtraject, waarbij de werkgever de kosten voor de werknemer betaalt, voorkomt de hoge kosten die (langdurig) verzuim met zich meebrengt. Een win-winsituatie voor zowel werkgever als werknemer dus.

Over het algemeen bestaat een traject uit een intakegesprek en acht sessies, die zowel online, op het bedrijf, als op een locatie elders kunnen plaatsvinden. Dit wordt in overleg bepaald. Mochten meer sessies nodig zijn, dan is hier uiteraard een maatwerkoplossing voor te vinden.

Ben je benieuwd wat ik als Werk&Scheidingspecialist voor jou en je personeel kan betekenen? Dat kom ik graag in een - gratis en vrijblijvende - kennissessie vertellen. Als je het contactformulier invult of telefonisch/per mail contact met me opneemt, kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen.

Bekijk mijn andere diensten:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren