Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Scheiden Gorinchem

Mediator voor scheiden Gorinchem nodig?

Op zoek naar een mediator voor scheiden Gorinchem? Een echtscheiding betekent heel veel regelwerk in een stressvolle periode vol emoties. Als je een mediator inschakelt, kan dat in veel gevallen scheiden Gorinchem wel een stuk makkelijker maken. Mediation noemt men ook wel echtscheidingsbemiddeling; officieel is het het oplossen van een conflict door partijen zelf, onder leiding van een onafhankelijke derde. De twee partijen gaan samen om de tafel met mediator Monique om in goed overleg tot afspraken te komen. De mediator is opgeleid om in overleg met jullie, alle zaken te regelen omtrent een scheiding Gorinchem. Dat doet ze uiteraard op een onpartijdige, neutrale wijze. Samen ga je zoeken naar oplossingen die voor zowel jou als je partner aanvaardbaar zijn. Monique helpt bij het maken van zakelijke afspraken en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei.
Mocht het bij een echtscheiding tot een rechtzaak komen, dan heb je vaak een verliezer en een winnaar. Mediation by Monique zorgt dat jullie samen tot oplossingen komen en er een win-win-situatie ontstaat. Zeker zo prettig dat jullie na afloop nog door één deur kunnen, vooral als er gezamenlijke kinderen zijn.

Mediator bij scheiden Gorinchem

Scheiden Gorinchem en Mediation by Monique.nl staat voor je klaar om te helpen tot oplossingen te komen bij conflicten rondom echtscheiding. Monique van Scheiden Gorinchem zal optreden als mediator. Vaak kies je voor mediation als je beland bent in een bepaald conflict in de privésfeer of zakelijk. Naast geschillen bij echtscheiding wordt mediation bijvoorbeeld ook gebruikt om conflicten binnen een familie op te lossen (denk aan erfeniskwesties, afspraken met betrekking tot familieleden op leeftijd, opvolging in familiebedrijven en partnerproblematiek). Een mediator probeert te voorkomen dat problemen uit de hand lopen door met elkaar tot oplossingen te komen. Gemaakte afspraken worden na afloop vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst, maar natuurlijk bepaal je zelf wat er afgesproken wordt.

 

De persoonlijke mediator voor uw scheiden Gorinchem

Mediation is altijd maatwerk! Elke situatie is uniek en hier stemt Monique haar mediation op af. Mediation biedt alleen maar voordelen. Een juridische procedure kost zoveel meer tijd en geld. Bovendien ervaren mensen veel minder stress bij mediation vanwege het informele karakter ervan.
Iedere mediation bij Mediation by Monique.nl start met het tekenen van de mediationovereenkomst, waarin onder andere staat dat de mediator zich houdt aan bepaalde gedragsregels (te lezen op Mediation by Monique.nl) en dat de gesprekken vertrouwelijk worden behandeld. De gesprekken zijn natuurlijk vrijwillig voor deelnemende partijen, maar er wordt wel verwacht dat partijen echt hun best doen tot een oplossing te komen. Als partijen namelijk de intentie hebben er samen uit te willen komen middels mediation, dan lukt dit daadwerkelijk in meer dan 87% van de gevallen.

 

Bekijk mijn andere diensten:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren