Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Monique

 

Over Monique

Ik ben Monique, sinds 2018 gescheiden en woon in Sleeuwijk. Mijn 2 jongste kinderen wonen bij mij en om de week sluit oudste dochter met de hond ook aan . Mijn oudste zoon woont samen met zijn vriendin en hebben in maart 2021 een zoon gekregen.

Door mijn scheiding heb ik afscheid moeten nemen van mijn uitvaartonderneming Monieks Uitvaartverzorging omdat dit niet te combineren was met mijn co-ouderschap. Ik heb toen mijn rol als verpleegkundige weer opgepakt en ben gaan werken als coördinator in de terminale thuiszorg. Sinds april 2019 werk ik als zzp'er onder de naam Monique4care.

Tijdens het regelen van uitvaarten waren er situaties waarin ik onbewust mediation toepaste. "Het kwam weleens voor dat er problemen of verschillende standpunten binnen een familie waren. Het was juist in de dagen rond een afscheid belangrijk de mensen op een neutrale, maar toch duidelijke manier op één lijn te krijgen. Hen te laten zien hoe een bepaald conflict kon worden opgelost, zodat beide partijen er vrede mee hadden en een goed gevoel aan overhielden."

Toen ik de opleiding Mediation tegenkwam vielen de puzzelstukjes voor mij in elkaar. Conflictbemiddeling om het beste in mensen naar boven te halen. Dát is waar ik me voor wil gaan inzetten!

Na het volgen van de Basisopleiding Mediation bij AMV in Papendrecht was Mediation by Monique snel geboren. Aansluitend heb ik de opleiding Familiemediation gedaan. 
Na een tijd van overwegen kwam Werk&Scheiding op mijn pad. Hierdoor heb ik de passie in mijn werk hervonden. Weten wat de werknemer doorstaat en daarmee aan de slag gaan.

 

Mijn andere dienten

Monique4care

Budgetcoach Altena

Bekijk mijn andere diensten:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren