Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

               Werkwijze en kosten                   traject Werk & Scheidingen Mediation bij scheiding 

Werkwijze bij traject Werk&Scheiding

Een Werk&Scheidingtraject bestaat uit een (vrijblijvend) telefonisch intakegesprek en acht gesprekssessies. De eerste zes hiervan zullen gemiddeld één keer per week plaatsvinden, bij de laatste twee is de tussenliggende tijd wat ruimer. We proberen bij de eerste sessie alle data direct in te plannen.

We werken tijdens het traject met een werkboek, waarin alle informatie en coachingtips kunnen worden nagelezen en dat door de coachee kan worden ingevuld.

Werkwijze bij Mediation bij een scheiding

Er kan een aanvraag worden gedaan via de mail of een telefoontje. Het is gebruikelijk dat één van de twee partners belt, waardoor ik dit contact puur functioneel en kort houd. We maken dan een afspraak voor een informatief gesprek waarbij aansluitend een eventuele eerste sessie kan plaats vinden. Deze afspraak bevestig ik naar beide partners via de mail. 

Kosten

De kosten voor een traject Werk&Scheiding zullen je in een persoonlijk gesprek aangereikt worden.
Deze kosten zullen, wanneer er sprake is van een werknemer-werkgever-situatie, voor rekening van de werkgever zijn.

De kosten voor Mediation bij een scheiding zullen volgens een afgesproken percentage gedeeld worden door de partners, dit wordt vastgelegd in de mediationovereenkomst. 
De gesprekken die plaatsvinden worden per uur gefactureerd voor € 145,- per uur. Daarnaast zijn kosten verschuldigd voor de financiële berekening met betrekking tot alimentatie en bemoeienis van een advocaat om de scheiding in te dienen bij de rechtbank.

Locatie

De locatie waar de gesprekken voor een traject Werk&Scheiding plaatsvinden wordt in overleg bepaald. Dit kan op de werklocatie zijn, online, bij de werknemer (of zelfstandig ondernemer) thuis of op een neutrale locatie elders.

Bij een Mediation bij een scheiding kunnen we, wanneer jullie 'on speaking terms' zijn bij jullie thuis afspreken. Het is ook mogelijk om op een andere locatie af te spreken waarbij de kosten doorberekend zullen worden.

Webinars

Regelmatig wordt door een van de Werk&Scheidingspecialisten uit ons team een online webinar gegeven, waarin we onze waardevolle kennis graag delen.

Wanneer een nieuwe datum bekend is, zullen we deze hier plaatsen.

Facebook

Je kunt Mediation by Monique ook via Facebook volgen. Klik op onderstaande link en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op mijn pagina!
www.facebook.com/MediationbyMonique

Links

Waardevolle links voor meer informatie, tips en tools:
www.werkenscheiding.nl
www.scheidingsplanner.nl
www.scheidingswijze.nl/de-scheiding-een-plek-geven-rouwproces
www.allesoverscheiding.nl?artikel?de-verwerking-van-een-scheiding/


Bekijk mijn andere diensten:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren